IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 19th September 2nd Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper

By | September 21, 2015

IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 19th September 2nd Shift 2016 General Affairs GK Question And Answer Paper:

1. Who is the present Railway Minister of India?

Answer: Suresh Prabhu

2. Who is the author of the book- “The Monk Who Sold His Ferrari”?

Answer: Robin Sharma

3. SEZ stands for

Answer: Special Economic Zone

4. RBI has extended the deadline to exchange the pre-2005 currency notes up to

Answer: 31st December 2015

5. IPO stands for

Answer: Initial Public Offering

6. What is the capital of South Korea?

Answer: Seoul

7. In India National Sports Day was celebrated on

Answer: 29th August

8. Who is the current President and CEO of Yahoo?

Answer: Marissa Ann Mayer

9.  What is the Currency of Algeria?

Answer: Algerian Dinar

10. Who is the author of the book- “The Monk Who Sold His Ferrari”?

Answer: Robin Sharma

11. Who is the author of the novel- “The Lowland”?

Answer: Jhumpa Lahiri

12. 10th World Hindi Conference has been held at

Answer: Bhopal, Madhya Pradesh