IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 20th September 1st Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper

By | September 21, 2015

IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 20th September 1st Shift 2016 General Affairs GK Question And Answer Paper:

1.What is the capital of Myanmar?

Answer: Naypyidaw

2. The next BRICS Summit 2016 will be hosted at

Answer: India

3. Who has invented the World Wide Web in 1989?

Answer: Tim Berners-Lee

4. Which is the largest state in India by area?

Answer: Rajasthan

5. ICICI Bank has launched its first branch in China at

Answer: Shanghai

6. 1st May is celebrated as

Answer: May Day

7. 5th Commonwealth Youth Games 2015 was held at Samoa. What is the capital of Samoa?

Answer: Apia

8. Dhyan Chand is related to which sports?

Answer: Hockey

9. Who is the Union Cabinet Minister of Food Processing in the Government of India?

Answer: Harsimrat Kaur Badal

10. What is the Capital of Malaysia?

Answer: Kuala Lumpur

11. CAR Stands for

Answer: Capital Adequacy Ratio

12. Which is the first state in India to start Olive refinery?

Answer: Rajasthan

13. What is the capital of Madhya Pradesh?

Answer: Bhopal