IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 20th September 2nd Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper

IBPS RRB Office Assistant Clerical Clerk Exam 20th September 2nd Shift 2015 General Affairs GK Question And Answer Paper:

1.Kamakhya Temple is located at ______

Answer: Assam

2. National Sports Day is Observed on_______

Answer: 29th August

3. What is the Capital of Hungary?

Answer: Budapest

4. Who is the winner of Rajiv Gandhi Khel Ratna Award for the year 2015?

Answer: Sania Mirza

5. NSSO Stands for________

Answer: National Sample Survey Organization

6. 18th Asian Games 2018 was planned to be hosted at ____

Answer: Indonesia

7. Satish Dhawan Space Centre is located at_____

Answer: Sriharikota, Andhra Pradesh

8. Who is the Urban Minister of India?

Answer: Venkaiah Naidu

9. CTS Stands for ______

Answer: Cheque Truncation System

10. 35th National Games of Indian is held at _____

Answer: Kerala

11. Which is the highest mountain in Europe?

Answer: Mount Elbrus

12. Who is the author of- A Tale of two cities?

Answer: Charles Dickens

13. which bank has launched the Fedbook Selfie Mobile App?

Answer: Federal Bank

14. Which city is known as City of Prime Ministers?

Answer: Allahabad

15. The 2020 Summer Olympics was yet to be held from 24th July to 9th August 2020 at

Answer: Tokyo, Japan

Share This Post

Recent Articles

© 2017 Recruitment 2016. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS