IBPS RRB PO Officer Scale I Exam 12th September 2015 General Affairs Question

IBPS RRB PO Officer Scale I Exam 12th September 2016 General Affairs Question:

  1. Who is the winner of Rajiv Gandhi Khel Ratna Award?
    Answer: Sania Mirza
  2. What is the 21st Article in our Constitution?
    Answer: Right to personal liberty and Livelihood
  3. Who is the New Chief of DRDO?
    Answer: Avinash Chander
  4. DRDO has given the Lakshya Missile to which of the following companies for selling?
    Answer: L & T
  5. BBB Stands for
    Answer: Bank Board Bureau
  6. What is the capital of Ireland?
    Answer: Dublin
  7. Varanasi is located at the bank of which river?
    Answer: Ganga
  8. Which is the India’s Highest Award for Life Time Achievement in Sports and Games?
    Answer: Dhayan Chand Award
  9. Masdar City is located at
    Answer: Abudhabi
  10. Sariska Tiger Reserve is located at
    Answer: Rajasthan


Share This Post

Recent Articles

© 2016 Recruitment 2016. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS