IBPS RRB PO Officer Scale I Exam 12th September 2015 General Affairs Question

IBPS RRB PO Officer Scale I Exam 12th September 2016 General Affairs Question:

  1. Currency of Rufiyaa is
    Answer: Maldives
  2. Neyveli is located at
    Answer: Tamil Nadu
  3. Ranganathittu Bird Sanctuary is located at
    Answer: Karnataka
  4. Currency of Rufiyaa is
    Answer: Maldives
  5. KVP Lock-in period is
  6. Answer: 30 months
  7. FDI for Private Banking has increased up to
    Answer: 74%
  8. India has signed a MoU with which country in technical cooperation in railway sector?
    Answer: Slovak Republic
  9. Deepika Kumari is related to which of the following sports?
    Answer: Archery
  10. World Postal Day was observed on
    Answer: 9th October

Share This Post

Recent Articles

© 2017 Recruitment 2016. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS