IBPS RRB PO Officer Scale- I Exam 5th September 2015 2nd Shift General Affairs Question

IBPS RRB  PO Officer Scale- I Exam 5th September 2015 2nd Shift General Affairs Question:

1. Manas National Park is located at ______

Answer: Assam

2. Suiz Canal is connecting which of the two seas?

Answer: Mediterranean Sea and Red Sea

3. What is the Headquarters of ILO?

Answer: Geneva

4. Gugamal National Park is located at______

Answer: Maharashtra

5. What is the venue of 7th BRICS Summit?

Answer: Ufa, Russia

6. Ricky Ponting is related to which sports?

Answer: Cricket

7. Gaddafi Stadium is located at_______

Answer: Lahore

8. Which is the longest River in Asia?

Answer: Yangtze River

9. Which is the most expensive city in India?

Answer: Mumbai

10. International Non-Violence Day is Observed on ______

Answer: 2nd Oct

Share This Post

Recent Articles

© 2017 Recruitment 2016. All rights reserved. · Entries RSS · Comments RSS